Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB
Nedávno přidané
Repozitář DSpace/Manakin
Přihlásit se
Kontaktujte nás
| Jazyk:
čeština
English
Domovská stránka DSpace
→
Recenzovaný odborný článek
→
Fakulta technologická
→
Poslední příspěvky
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Fakulta technologická: Poslední příspěvky
Zobrazují se záznamy 641-660 z 2044
předchozí strana
další strana
Characterization of Escherichia Coli strains isolated from raw vegetables
Janalíková, Magda
;
Pleva, Pavel
;
Pavlíčková, Silvie
;
Lecomte, Martin
;
Godillon, Tanguy
;
Holko, Ivan
(
HACCP Consulting
,
2018
)
Effect of different storage conditions on the microbiological characteristics of insect
Adámek, Milan
;
Mlček, Jiří
;
Adámková, Anna
;
Suchánková, Jiřina
;
Janalíková, Magda
;
Borkovcová, Marie
;
Bednářová, Martina
(
HACCP Consulting
,
2018
)
Thermal aging of edible oils: Spectrophotometric study
Lapčíková, Barbora
;
Valenta, Tomáš
;
Lapčík, Lubomír
;
Fuksová, Martina
(
HACCP Consulting
,
2018
)
Biogenic amines degradation by microorganisms isolated from cheese
Butor, Irena
;
Pištěková, Hana
;
Purevdorj, Khatantuul
;
Jančová, Petra
;
Buňka, František
;
Buňková, Leona
(
HACCP Consulting
,
2017
)
Nitrogen and sulphur fertilisation affecting soybean seed spermidine content
Lošák, Tomáš
;
Ševčík, Michal
;
Plchová, Radka
;
Von Bennewitz, Eduardo
;
Hlušek, Jaroslav
;
Elbl, Jakub
;
Buňka, František
;
Polášek, Zdeněk
;
Antonkiewicz, Jacek
;
Varga, Ladislav
;
Vollmann, Johann
(
Polish Society Magnesium Research
,
2018
)
Content of endogenous sulfur dioxide in wines
Kubáň, Vlastimil
;
Fic, Vlastimil
;
Marčincák, Petr
;
Kráčmar, Stanislav
;
Golian, Jozef
(
HACCP Consulting
,
2018
)
Physico-chemical study of flavonoids from different matureness corn silk material
Li, Peng
;
Lapčík, Lubomír
;
Lapčíková, Barbora
;
Kalytchuk, Sergii
(
HACCP Consulting
,
2018
)
Polyphenols and antioxidant capacity in different types of garlic
Škrovánková, Soňa
;
Mlček, Jiří
;
Snopek, Lukáš
;
Planetová, Tereza
(
HACCP Consulting
,
2018
)
Výzkum funkčních složek kukuřičného hedvábí
Li, Peng
;
Lapčík, Lubomír
(
Czech Society of Chemical Engineering
,
2018
)
Effect of die exit stress state, Deborah number, uniaxial and planar extensional rheology on the neck-in phenomenon in polymeric flat film production
Barbořík, Tomáš
;
Zatloukal, Martin
(
Elsevier
,
2018
)
Tracking residual organochlorine pesticides (OCPs) in green, herbal, and black tea leaves and infusions of commercially available tea products marketed in Poland
Witczak, Agata
;
Abdel-Gawad, Hassan
;
Zálešák, Michal
;
Pohorylo, Anna
(
Taylor and Francis
,
2018
)
Pickering oil-in-water emulsions stabilized by carboxylated cellulose nanocrystals – Effect of the pH
Mikulcová, Veronika
;
Bordes, Romain
;
Minařík, Antonín
;
Kašpárková, Věra
(
Elsevier
,
2018
)
Use of interelectrode material transfer of nickel and copper‑nickel alloy to carbon fibers to assemble miniature glucose sensors
Rozsypal, Jan
;
Říman, Daniel
;
Halouzka, Vladimír
;
Opletal, Tomáš
;
Jirovský, David
;
Prodromidis, Mamas
;
Hrbáč, Jan
(
Elsevier
,
2018
)
Biogenic amines content in the fermented Asian food in the Czech Republic
Pleva, Pavel
;
Cabáková, Veronika
;
Butor, Irena
;
Pachlová, Vendula
;
Buňková, Leona
(
HACCP Consulting
,
2018
)
The effect of rework content addition on the microstructure and viscoelastic properties of processed cheese
Černíková, Michaela
;
Nebesářová, Jana
;
Salek, Richardos-Nicolaos
;
Popková, Romana
;
Buňka, František
(
Elsevier
,
2018
)
Interaction of polyphenols and wine antioxidants with its sulfur dioxide preservative
Snopek, Lukáš
;
Mlček, Jiří
;
Fic, Vlastimil
;
Hlaváčová, Irena
;
Škrovánková, Soňa
;
Fišera, Miroslav
;
Velichová, Helena
;
Ondrášová, Monika
(
HACCP Consulting
,
2018
)
Comparison of the content of selected mineral substances in Czech liturgical and common wines
Mlček, Jiří
;
Trágeová, Sabina
;
Adámková, Anna
;
Adámek, Martin
;
Bednářová, Martina
;
Škrovánková, Soňa
;
Sedláčková, Eva
(
HACCP Consulting
,
2018
)
Addition of rutin/quercetin mixture to spreadable processed cheese: Antioxidant and textural characteristics
Červenka, Libor
;
Hájek, Tomáš
;
Salek, Richardos-Nicolaos
;
Černíková, Michaela
;
Velichová, Helena
;
Buňka, František
(
HACCP Consulting
,
2018
)
Influence of composition of feed and lactation period on mineral composition of mare's
Fišera, Miroslav
;
Valášek, Pavel
;
Kráčmar, Stanislav
;
Kubáň, Vlastimil
;
Burešová, Pavla
;
Velichová, Helena
;
Fišerová, Lenka
(
HACCP Consulting
,
2018
)
Changes of physical properties of PLA-based blends during early stage of biodegradation in compost
Sedničková, Michaela
;
Pekařová, Silvie
;
Kucharczyk, Pavel
;
Bočkaj, Ján
;
Janigová, Ivica
;
Kleinová, Angela
;
Jochec-Mošková, Daniela
;
Omaníková, Leona
;
Perďochová, Dagmar
;
Koutný, Marek
;
Sedlařík, Vladimír
;
Alexy, Pavol
;
Chodák, Ivan
(
Elsevier
,
2018
)
Zobrazují se záznamy 641-660 z 2044
předchozí strana
další strana
Prohledat DSpace
Prohledat DSpace
V této kolekci
Rozšířené hledání
Procházet
Vše v DSpace
Komunity a kolekce
Dle data publikování
Autoři
Interní autoři
Názvy
Klíčová slova
Vydavatel
Publikace
Tato kolekce
Dle data publikování
Autoři
Interní autoři
Názvy
Klíčová slova
Vydavatel
Publikace
Můj účet
Přihlásit se