Kontaktujte nás | Jazyk: čeština English
| Název: | Způsob výroby piva modifikovaného ovocným a/nebo zeleninovým koncentrátem | 
| Autor: | Kozák, Vratislav; Kramářová, Daniela | 
| Typ dokumentu: | Patent (Czech) | 
| Druh: | PUV - národní s žádostí o zapsání do rejstříku | 
| IPC: | C12C 5/02 | 
| MPT: | C 12 C 5/02 | 
| UPV1: | 2008-519 | 
| Stav: | Valid document | 
| PDF: | http://spisy.upv.cz/Applications/2008/PPVCZ2008_0519A3.pdf | 
| Abstrakt: | Způsob výroby piva a nápoje na bázi piva modifikovaného ovocným a/nebo zeleninovým koncentrátem spočívá v tom, že po vystírce, při rmutování, během chmelovaru nebo po jeho skončení se do mladiny pro výrobu piva světlého nebo piva tmavého nebo piva polotmavého nebo piva pšeničného, případně jejich směsí, přidá ovocný a/nebo zeleninový koncentrát, přičemž tento koncentrát může být ve formě zahuštěného ovocného a/nebo zeleninového moštu - šťávy, marmelády - džemu, případně i sušené ovocné a/nebo zeleninové složky. | 
| Plný text: | https://isdv.upv.cz/webapp/resdb.print_detail.det?pspis=PT/2008-519 | 
| Zobrazit celý záznam | |
 
