Kontaktujte nás | Jazyk: čeština English
| Název: | Tepelně upravený sýr s karagenanem |
| Autor: | Černíková, Michaela; Buňka, František; Roubal, Petr; Šalaková, Alexandra; Burda, Jindřich |
| Typ dokumentu: | Užitný vzor (Czech) |
| Druh: | |
| IPC: | |
| MPT: | A 23 C 19/082, A 23 L 1/0532, A 01 J 27/04 |
| UPV1: | 2015-30621 |
| UPV2: | 28008 |
| Stav: | Valid document |
| PDF: | |
| Abstrakt: | Technické řešení se týká tepelně upraveného sýra s karagenanem krájitelné konzistence, při jehož výrobě se nepoužívají tavící solu fosforečnanového anbo citronanového typu, ale karagenan. |
| Plný text: | https://isdv.upv.cz/webapp/resdb.print_detail.det?pspis=PUV/30621 |
| Zobrazit celý záznam | |