Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Physicochemical, antioxidant and mineral composition of cascara beverage prepared by cold brewing

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
MURIQI, Sali, Libor ČERVENKA, Lenka ČESLOVÁ, Michal KAŠPAR, Soňa ŘEZKOVÁ, Lenka HUSÁKOVÁ, Jan PATOČKA, Petr ČESLA a Helena VELICHOVÁ. Physicochemical, antioxidant and mineral composition of cascara beverage prepared by cold brewing. Food Technology and Biotechnology [online]. 2025, vol. 63, iss. 1, s. 46-56. [cit. 2025-10-18]. ISSN 1330-9862. Dostupné z: https://ftb.com.hr/archives/1927-physicochemical-antioxidant-and-mineral-composition-of-cascara-beverage-prepared-by-cold-brewing.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 4.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 4.0 International