Publikace UTB
Repozitář publikační činnosti UTB

Sauerkraut juice fermented with different symbiotic starter cultures: comprehensive assessment of physicochemical, rheological, antioxidant, and microbiological characteristics

Repozitář DSpace/Manakin


Find Full text Export to RefWorks
   

 

Soubory tohoto záznamu

Citace ČSN ISO 690:2011

Citace článku v časopise:
SALEK, Richardos-Nicolaos, Pavel PLEVA, Daniela SUMCZYNSKI, Štěpán VINTER, Jana KOPEČKOVÁ, Anita REJDLOVÁ a Eva LORENCOVÁ. Sauerkraut juice fermented with different symbiotic starter cultures: comprehensive assessment of physicochemical, rheological, antioxidant, and microbiological characteristics. Frontiers in Sustainable Food Systems [online]. 2025, vol. 9 [cit. 2025-10-18]. ISSN 2571-581X. Dostupné z: https://www.frontiersin.org/journals/sustainable-food-systems/articles/10.3389/fsufs.2025.1570465/full.

Tyto citace vytvořil software a mohou obsahovat chyby. Pro ověření přesnosti si nastudujte příslušnou citační normu nebo příručku.

Související články

Attribution 4.0 International Kromě případů, kde je uvedeno jinak, licence tohoto záznamu je Attribution 4.0 International