Statistiky

Návštěvy celkem

Zobrazení
The comparison of the effect of sodium caseinate, calcium caseinate, carboxymethyl cellulose and xanthan gum on rice-buckwheat dough rheological characteristics and textural and sensory quality of bread 670

Návštěvy celkem za měsíc

květen 2025 červen 2025 červenec 2025 srpen 2025 září 2025 říjen 2025 listopad 2025
The comparison of the effect of sodium caseinate, calcium caseinate, carboxymethyl cellulose and xanthan gum on rice-buckwheat dough rheological characteristics and textural and sensory quality of bread 2 4 11 18 37 6 0

Stažení souborů

Zobrazení
Fulltext_1006332.pdf 6

Nejvíce zobrazení ze země

Zobrazení
United States 472
Germany 46
France 30
Sweden 18
China 13
Česká republika 10
Ireland 10
Japan 10
Australia 5
Brazil 5

Nejvíce zobrazení z města

Zobrazení
Ashburn 269
Louisville 34
Fairfield 24
San Mateo 24
Mountain View 17
Cambridge 15
San Jose 11
Tokyo 10
Fremont 6
Dublin 5