Statistiky

Návštěvy celkem

Zobrazení
The comparison of the effect of added amaranth, buckwheat, chickpea, corn, millet and quinoa flour on rice dough rheological characteristics, textural and sensory quality of bread 617

Návštěvy celkem za měsíc

květen 2025 červen 2025 červenec 2025 srpen 2025 září 2025 říjen 2025 listopad 2025
The comparison of the effect of added amaranth, buckwheat, chickpea, corn, millet and quinoa flour on rice dough rheological characteristics, textural and sensory quality of bread 2 4 15 11 33 16 0

Stažení souborů

Zobrazení
Fulltext_1007153.pdf 1

Nejvíce zobrazení ze země

Zobrazení
United States 419
Germany 37
China 22
France 16
Česká republika 15
Japan 13
Brazil 11
Vietnam 10
Sweden 9
Ireland 8

Nejvíce zobrazení z města

Zobrazení
Ashburn 208
Mountain View 56
Louisville 29
Fairfield 26
San Mateo 18
Tokyo 11
Hangzhou 9
Hanoi 7
Cambridge 6
Des Moines 5